Zlatko Dalić s prijateljima u Livnu priredio humanitarni spektakl: Došli Šuker, Bišćan, Pletikosa…

Foto: snimka zaslona

U Livnu je ovih dana izgledalo slično kao 2018. godine nakon povratka hrvatske nogometne reprezentacije iz Rusije, kada su pojedini igrači i stručni stožer na čelu sa Zlatkom Dalićem doputovali na stadion Zgoni. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić organizirao je trodnevni nogometni kamp za mlade nogometaše od 9 do 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tri dana čak 180 djece učilo je nogometne vještine s brojnim poznatima: Zlatko Dalić, Blaž Slišković, Zoran Vulić, Stipe Pletikosa, Davor Šuker, Miran Dalić, David Vrgoč, Danijel Krivić, Josip Badrov, Aner Hodžić, Ante Semren, Branko Sučić, Borimir Perković…

Održana je i humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske te Livna i prijatelja za koju je ulaznice kupilo preko 7000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihod ide nekoliko udruga kao što su “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada i “Puž” iz Livna te za obnovu Hrvatskog doma “Stjepan Radić” u Šujici. U iste svrhe namijenjen je i prihod od sponzora.

Sve je završilo velikim koncertom na kojem su pjevali Željko Bebek, Mate Bulić, Jole, Dražen Zečić, Dalmatino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.