Site icon narod.hr

Znate li za koga navijaju članovi kraljevske obitelji?

Foto: fah

Kraljica Elizabeta II, princ Charles, princ William i princ Harry povezivali su se s raznim klubovima zadnjih nekoliko godina, te su kružile glasine o raznim igračima i trenerima koji su inspirirali njihov odabir klubova, piše Goal.com/hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljica Elizabeta navodno obožava West Ham United i to još od 60-ih godina prošlog stoljeća. Navodno ju je impresionirao i Arsenal.

Princ Charles navija za Burnley, a jednom je rekao: “Burnley je prošao kroz teška vremena pa pokušavam naći načine kako pomoći u obnavljanju i podizanju samopoštovanja u tom dijelu svijeta.”

Princ William obožava nogomet, posebno Aston Villu. Prati i utakmice reprezentacije, kao i FA kup utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princ Harry svoj omiljeni klub dugo je tajio, a onda je jednom rekao kako su “većina članova kraljevske obitelji navijači Arsenala.”

Tajna je bila i za koga navija Kate Middleton, dok jednom na dobrotvornom radu s djecom nije otkrila kako je navijačica Chelsea. Jedno je dijete reklo: “Pozdravili smo se jer ona navija za Chelsea isto kao i ja!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version