Site icon narod.hr

Zoran Mamić: ‘Nitko ne voli izgubiti, pa ni ja. Ali to je dio našeg posla’

Foto: fah

Dinamo je odigrao pet utakmicu u HNL-u i izgubio čak dvije, a sutra ga od 17:05 očekuje nova utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad izgubite utakmicu, naravno da nije ugodno. Nitko ne voli izgubiti, pa ni ja. Ali to je dio našeg posla. Na sreću, kod nas koji smo u Dinamu to nije tako često pa zato izazove nekakvu buru i ambijent. Momčad je, siguran sam, svjesna situacije, da nam je svaka utakmica bitna. Vjerujem da će u nedjelju biti na dobrom nivou, nastaviti ovo što smo počeli protiv Lokomotive, odigrati dobru utakmicu i pobijediti”, rekao je Mamić pa dodao:

“Rezultat Istre ne prati igru. Pogledajte samo posljednje dvije utakmice, pogotovo onu u Osijeku nisu zaslužili izgubiti. Čak bih se usudio reći da su u Osijeku u drugom poluvremenu bili blizu iznenađenju. U Splitu su u drugom poluvremenu isto igrali prilično dobro. Radi se o momčadi koja može napraviti probleme svakome, pa tako i nama. Bez obzira na prošlost i zadnje dvije teške utakmice za nas u Puli, moramo biti puno, puno bolji nego tad i u zadnje dvije utakmice da bismo tu utakmicu dobili”, kaže Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version