Site icon narod.hr

Zubac: Vidjet ćemo što možemo naučiti iz pogrešaka

Foto: fah

Hrvatski košarkaši poraženi su u 4. kolu EuroBasketa od jednog od domaćina Italije. Hrvatski centar Ivica Zubac smatra da treba naučiti iz pogrešaka i okrenuti se sljedećoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teška utakmica, domaćin je bio pod pritiskom da pobijedi. Bilo je teško od starta, izgubili smo previše lopti u prvom poluvremenu, to su bile više-manje sve ‘žive lopte’. U drugom poluvremenu smo bili puno bolji, ali loša komunikacija u obrani, skok u napadu i neki laki poeni koje su oni imali koštali su nas utakmice, rekao je Zubac.

– Mislim da je prekretnica bila onaj namjeran faul, ne znam kako je to bio namjeran faul jer sam išao graditi igrača. Što je tu je, izgubili smo i dalje smo u istoj situaciji. Moramo dobiti Ukrajinu, bilo kakva pobjeda nam igra tako da smo fokusirani na sljedeću utakmicu. Vidjet ćemo što možemo naučiti iz ovih pogrešaka i idemo dalje, dodaje hrvatski reprezentativac.

U posljednjem dvoboju u skupini Hrvatska će u četvrtak igrati protiv Ukrajine u čijim redovima su igrači koje Zubac dobro poznaje, poput Alexa Lena i Svjatoslava Mihailjuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dugo protiv njih igram u NBA, igrao sam sa Svjatoslavom. To je dobra ekipa, Svjatoslav je najbolji i najbitniji igrač i moramo biti fokusirani na njega, igra super na turniru. Moramo ući agresivno od starta, imamo talent i kvalitetu za pobjedu, samo je pitanje našeg pristupa. To je zadnja utakmica u grupi, veliki je ulog i mislim da smo spremni za to, rekao je hrvatski centar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version