Zubčić: ‘Ovo je bila fenomenalna sezona’

zubčić
Foto: snimka zaslona

Francuski skijaš Alexis Pinturault pobjednik je veleslaloma u Lenzerheideu, a sjajan nastup imao je Filip Zubčić koji je osvojio drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski skijaš Filip Zubčić koji je u subotu u Lenzerheideu na završnici Svjetskog kupa bio drugi u veleslalomu osvojivši ukupno treće mjesto u poretku veleslalomaša zadovoljan je današnjim rezultatom, ali i cijelom sezonom.

– Evo, danas sam osvojio drugo mjesto u veleslalomu i jako sam sretan zbog toga. Jako sam dobro odskijao obje vožnje, drugi ‘lauf’ je bio jako zatvoren, trebalo se puno raditi i to sam odlično napravio. Možda sam mogao zadnji i srednji dio bolje odraditi i onda bih možda i pobijedio, komentirao je Zubčić zadnji veleslalom sezone.

Pred najboljim hrvatskim skijašem još je nedjeljni slalom, no i uoči zadnje utrke, zadovoljan je cijelom sezonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Šest postolja ove sezone i medalja sa Svjetskog prvenstva – nije moglo bolje! Sutra je slalom, nadam se da ću opet napraviti neki odličan rezultat. Ovo je bila fenomenalna sezona, zaključio je Zubčić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.