Site icon narod.hr

Zubčića vrijeđali, poruku im poslao Kolega: Bravo Zubo i svaka čast na borbi

zubčić

Foto: fah

Hrvatski skijaš Filip Zubčić pao je u drugoj vožnji veleslaloma nove sezone Svjetskog kupa u austrijskom Soeldenu. Pojedinci su ga odlučili vrijeđati. Na sve je reagirao i hrvatski skijaš Samuel Kolega, obrativši se “herojima” porukom putem Instagram Storyja, stavši pritom u obranu svog skijaškog kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao i uvijek heroji iza tipkovnica se javljaju sa svojih kaučeva. Puni su pameti i sreće zato što je Zubo pao nakon što je u prvoj vožnji iza sebe ostavio sve velike skijaške nacije osim jednog Norvežana. Inače se uspijevam smijati ovakvim komentarima, ali kako je prva utrka, svi smo se nekako nadali da će krenuti dobro, ali eto, barem smo udovoljili ‘navijačima’ koji se, kao što pišu, ‘raduju svakom njegovom posrtanju’, a po karakteru nisu Zubi ni do koljena. Bravo Zubo i svaka čast na borbi”, napisao je Kolega.

Inače, Zubčić je sjajnom prvom vožnjom došao do drugog mjesta i velike prilike da se bori za pobjedu na austrijskom ledenjaku. No, jako je riskirao u drugom “laufu” i napravio pogrešku na sredini staze, te završio u snijegu.

Olsen je lavio sa 65 stotinki ispred sunarodnjaka Henrika Kristoffersona te 66 stotinki ispred Atle Lie McGratha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version