Site icon narod.hr

Zverev otvoreno: Novak Đoković nije ozlijeđen

Foto: fah

Kako smo već pisali srpski tenisač Novak Đoković pobijedio je nakon preokreta Alexandera Zvereva u četvrtfinalu Australian Opena, rezultatom 3:1 po setovima (6:7, 6:2, 6:4, 7:6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši tenisač Mischa Zverev, koji je ujedno i brat Alexandera Zvereva, nakon meča je govorio navodnoj ozljedi prvog tenisača svijeta. U Eurosportovom programu uživo je govorio o Đokovićevim navodnim problemima sa trbušnim mišićima. Sličnu je ozljedu imao i njegov brat.

”Alexander nije vjerovao da je ozlijeđen. Nismo razmišljali o Đokovićevoj ozljedi. Vidjeli smo kako servira, nismo se nadali da bi ta ozljeda mogla biti prednost. Znali smo da je Novak spreman da se natječe,  rekao je Mischa Zverev te je dodao:

”Bio je ovo nevjerojatan meč i fizički i emotivno. Kako za njih dvojicu na terenu, tako i za nas pored. Imali smo šanse u trećem i četvrtom setu, ali to je Novak. Tako on pokazuje da je najbolji. Kao stariji brat osjećam se tužno, znam koliko bi Alexanderu značilo da je pobijedio”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda malo i o dodatnoj energiji….

”Uvijek imate dodatnu snagu i energiju koju iskoristite u najbitnijim mečevima. Novak znat to sačuvati i riješiti meč ”, rekao je brat Alexandera  Zvereva te jedan od njegovih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version