Site icon narod.hr

Zvezda ispala u Moldaviji: ‘Nogomet će se igrati, i prije i poslije nas’

epa08784129 Red Star's El Fardou Ben Nabouhane (C) celebrates after scoring the 2-0 goal during the UEFA Europa League group L soccer match between Red Star and Slovan Liberec in Belgrade, Serbia, 29 October 2020. EPA/ANDREJ CUKIC

Crvena Zvezda ispala je u 3. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka od Sheriffa iz Tiraspola. Moldavski prvak je nakon 1:1 u Beogradu kod kuće slavio s 1:0 i izbacio prvaka Srbije iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je za mene najtužniji poraz. Nisam razočaran mojim momcima, samo tužan. Odgovornost je na meni. Ako treba krivac, to sam ja. Ja sam birao, ja sam mijenjao… Žao mi je što ne idemo dalje”, rekao je trener Zvezde Dejan Stanković.

“Morat ćemo se potruditi da ovo izvučemo. Znam što smo prošli prije utakmice. Detalji, sitnice, prekid… Taj prekid ne volim, kroz karijeru sam ispadao nakon prekida… Nogomet će se igrati, i prije i poslije nas. Marakana će biti puna, i s nama i bez nas. Zvezda je iznad svega, idemo dalje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version