Teror rodne ideologije: ‘Toni tampon’ uči djecu da muškarci mogu imati menstruaciju

Foto: LifeSiteNews

Autor dječje bojanke izmislio je lik i karakter pod nazivom “Toni  tampon” koji djecu upućuje kako i muškarci mogu imati menstruaciju.

Cass Clemmer, autorica bojanke Avanture Toni tampona iskoristila je  dječju bojanku za  “destigmatizaciju” menstruacije. Sada, pak želi  “degenderirati” taj mjesečni ženski biološki proces, te tako uvjeriti djecu kako i muškarci imaju iste periodičke menstruacije kao i žene!

Clemmerina posljednja Avantura Toni tampona samo je  jedan aspekt nastojanja  „zamućivanja“ razlike između muškaraca i žena, te u konačnici stvoranje potencijalno bespolnog i bezrodnog (genderless) društva koje zabranjuje uobičajene i prirodne razlike između bioloških muškaraca i bioloških žena.

Ovom političkom kampanjom vrši se pritisak na  suce i pravnike kako bi što brži  omogućili promjenu spola,  jednostavnom izjavom tražitelja; kako imaju ženski “rodni identitet”. Ta odluka će omogućiti svima koji to žele; slobodno korištenje ženske tuš kabine, skloništa za žene i ženska sportska natjecanja. Ova ideologija također kaže da žene s “rodnim identitetom” muškaraca trebaju biti opisane kao muškarci – čak i kada imaju menstruacije.

Clemmer tumači;  Toni tampon namjerno ima spolno dvosmisleno ime, jer se nada stvoriti bojanku koja će „afirmirati sve menstruatore”, bez obzira jesu li žena ili muškarac.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/breitbart.com