Veselin Vujović novi trener PPD Zagreb

Foto: fah

Proslavljeni crnogorski rukometaš Veselin Vujović novi je trener prve momčadi rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, a premijeru na trenerskoj klupi PPD Zagreba imat će u srijedu, 24. rujna protiv prvaka Srbije Vojvodina, piše na službenoj stranici rukometnog kluba PPD Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujović je predstavljen na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb na čelu s direktorom Antom Ančićem i glavnim menadžerom Božidarom Jovićem.

Kao igrač olimpijski i svjetski pobjednik s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i Barcelonom, Veselin Vujović dolazi na klupu najtrofejnijeg hrvatskog kluba nakon što je to mjesto napustio Boris Dvoršek, piše na službenoj stranici Kluba.

“Velika mi je čast što sam postao trener ovdje u Zagrebu. Ovo je za mene jedan veliki izazov prvenstveno zato što u meni još uvijek ima puno adrenalina i što osjećam glad za titulama. Zagreb je klub bogate povijesti kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebala biti čast raditi u ovako velikom klubu. Nekada davno gospodin Zoran Gobac pokušao me kao igrača dovesti u Zagreb iz Barcelone. Tada su to poremetili neki ružni događaji, ali evo me sada napokon sam stigao pa makar i kao trener. Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna postići rezultat s mladim igračima. Iskreno vjerujem da će ova suradnja biti i uspješna i dugoročna”, rekao je trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.