(VIDEO) Torcida poslala jasnu poruku zagovornicima takozvane balkanske lige te podržala HOS: ‘Vukovar, Vukovar’ i ‘Za dom – spremni’

Foto: dalmatinski portal

Hajduk i Dinamo na Poljudu su odigrali neizvjesni derbi, ali i derbi koji je igran u naelektriziranoj atmosferi, uz bakljadu, isključenje igrača Hajduka i na kraju zasluženu pobjedu modrih u sudačkoj nadoknadi. Kako o samoj utakmici i suđenju na utakmici pišemo na drugom mjestu napomenimo da je navijačka skupina iz Splita jasna u svojim stavovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Torcida je poslala jasnu poruku onima koji zagovaraju takozvanu balkansku ligu od koje bi najviše štete imali hrvatski klubovi i hrvatski nogomet. Zašto se udruživati u ligu s onima koji ne nose nikakvu kvalitetu s obzirom na činjenicu da je hrvatski nogomet za koplje ispred nogometa koji se igra u svim ostalim državama nastalim raspadom bivše Jugoslavije? UEFA je jučer također poslala poruku onima koji forsiraju nova udruživanja, ukratko, UEFA ne stoji iz takvog projekta. Barem za sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljudom se u jednom trenutku zaorilo “Vukovar, Vukovar” i “Za dom spremni”, navijači Hajduka su podignuli transparent “Bratimljenje nije opcija. Torcida protiv Yugolige”. Momci sa sjevera mahali su zastavama HOS-a.

Neki mediji tvrde da Hajduk čeka teška kazna zbog sporadičnog skandiranja “ubij Srbina” te “Srbe na vrbe…”
Inače, navijači Hajduka su podsjetili javnost na nepoštivanje Zakona o sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.