Pripreme POMAK – pripreme za državnu maturu

“Norijade” i maturalne zabave su prošle, a pred maturantima se sada postavljaju novi izazovi – kako ostvariti što bolje rezultate na državnoj maturi i omogućiti nastavak školovanja. Gradivo je opsežno i često maturantima nije lako vlastitim snagama napraviti sistematizaciju znanja prikupljanoga tijekom 4 godine srednjoškolskog školovanja. U tom procesu, veliku pomoć može pružiti tvrtka specijalizirana za pripremanje maturanata za polaganje ispita Državne mature i Dodatnih provjera.

Pripreme za polaganje ispita Državne mature i Dodatnih provjera na nekim fakultetima temeljna je djelatnost tvrtke Pomak. Na tom je tržištu nazočna, a i zamašno prepoznata, od osnutka 1998. godine. Njihovi su polaznici maturanti gimnazija i, općenito, srednjih škola u Republici Hrvatskoj i, dijelom, iz Republike Bosne i Hercegovine.

Ambicije maturanata i Pomakove ideje isprepletene su

Kročiti u krajolik znanja, zaći u vrleti njegove i letjeti, neprekidno letjeti, temeljna je ideja Pomakovih polaznika. Za to im je potrebno stručnosti, ali i srca.  Upravo to i jesu načela rada tvrke Pomak.

Rješenja zadataka iz fizike koja možete preuzeti ovdje, tvrka Pomak vam daruje bez zadrške, izravno, otvorena srca. Ona ilustriraju opće načelo Pomakovih priprema – uočiti model pojave, ali i njegov doseg, te ga prenijeti polaznicima, neka ga čuju i iskuse na neposredan, jednostavan i duhovit način.

Svojim pismima i porukama na brojnim forumima svjedoče Pomakovi i polaznici o valjanosti i uspješnosti toga pristupa.

Držite li da su to argumenti da za svoje Pripreme izaberete Pomakove pripreme za Državnu maturu?

 

Pomakova su dostignuća izuzetna i prepoznata

Dakle, stručnost i srce ili, drugim riječima, zamašna pedagoška kvaliteta, Pomakove su temeljne odrednice. Taj je pristup imao i određene posljedice – mentalni laboratorij Pomaka, između ostaloga, stajao je iza tri hrvatska olimpijca iz fizike, jedan za šk. god. 1996./1997. i dva za šk. god. 1997./1998.

Također, Pomakove su Pripreme bile od pomoći pri upisu brojnim, doista brojnim, maturantima – sada studentima ili već diplomiranim studentima Prirodoslovnoga, Tehničkoga, Biomedicinskoga, Biotehničkoga, Društvenoga te Humanističkoga područja.

 

Roditelji, Pomak će upisati Vaše dijete na fakultet

Pomakovi polaznici godinama ostvaruju zamašnu uspješnost, iz većine predmeta sto posto. Uspješnost Pomakovih polaznika na BFK-testu na Medicini u Zagrebu legendarna je godinama i iznosi 85%.

Pripreme Pomak zaista pomažu pri upisu na fakultet. O tome svjedoči i odnos prosječne ocjene Pomakovih polaznika i prosječne ocjene svih maturanata koji su, prošle godine, pristupili Državnoj maturi iz nekih predmeta:

– iz Hrvatskoga jezika i književnosti (HJK) Pomak je bolji oko 9%

– iz Matematike na višoj razini Pomak je bolji 11%

– iz Matematike na osnovnoj razini Pomak je bolji 16%

– iz Fizike Pomak je bolji 20%

– iz Biologije Pomak je bolji 17%

– iz Likovne umjetnosti Pomak je bolji 24%

– iz Psihologije Pomak je bolji 21%

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

 

Uvjerite se i sami u kvalitetu Pomakovih priprema

Kako biste se uvjerili u metodičku kvaliteu Pomakovih priprema, tvrtka Pomak poklanja vam rješenja zadataka iz fizike.

Pripreme Pomak – Rješenja zadataka iz fizike

Potpunije informacije potražite na:

tel. (01) 2450 904 ili (099) 3062 052 ili (091) 5136 794, ili na

www.pripreme-pomak.hr

 

Izvor: narod.hr
Photo: narod.hr