Čokoladna quinoa alternativa je zobenim pahuljicama! Započnite dan ovim zdravim čokoladnim pudingom od quinoe bez glutena, laktoze i nezdravih šećera, piše Jannette Razum za Slatki svijet.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci
Za kašu
Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/2 šalice crvene kvinoje
1 šalica vode
1 šalica bademovog mlijeka
2 žličice kakao praha
2 žličice meda
2 žličice chia sjemenki
prstohvat soli
Dodaci
tostirani lješnjaci
komadići čokolade
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Priprema
1. Kvinoju staviti u vodu na štednjak i pustiti da zavrije, smanjiti vatru i kuhati još 15-ak minuta, dok ne upije svu vodu.
2. Dodati bademovo mlijeko, sol, med, chiu i kakao, pa kuhati dok se ne zgusne.
3. Poslužiti s tostiranim lješnjacima i komadićima čokolade.
Slatki savjet
Crvenu kvinoju slobodno zamijenite bilo kojom drugom 🙂
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE