Ako je sve dopušteno, čemu onda služe zakoni?

Klasić Goldstein
Foto: snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr

Komentar čitatelja

Klasić i Goldstein o Jasenovcu, a onda napali Thompsona, Crkvu, Stepinca, filmove iz 90-ih…

U prvoj rečenici članka navedeno je: “dva kontroverzna profesora povijesti“.

Preciznije bi bilo napisati: najveći falsifikator (u Hrvatskoj) s titulom redovitog profesora na Sveučilištu u Zagrebu (Goldstein), te veličatelj Mike Špiljaka, koji je najvjerojatniji nalogodavac ubojstva zbog kojeg sjede u zatvoru Perković i Mustač (Klasić).

Falsifikator i veličatelj totalitarizma u zdravom bi društvu bili na margini, u Hrvatskoj su takvi pozvani komentirati i kritizirati društvo.

Doduše, na kragujevačko-američkoj N1 televiziji. Pink televizija TV-novinarstva.
Dezinformacije, a ne informacije.

N1 traži koncesiju? Ako ju dobiju, kako će relevantne agencije reagirati na emitiranje ovakvih nebuloznih izjava kvazi-znanstvenika s ruba hrvatskog društva?
Hoće li na ove sadašnje nebulozne izjave reagirati ikoja agencija ili služba u Hrvatskoj, zbog namjernog propagiranja dezinformacija koje uznemiruju javnost? Ili će to tretirati kao dio predizborne kampanje, u kojoj je sve dopušteno?
Na kraju, ako je sve dopušteno, čemu onda služe zakoni?

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)