Moderni suverenizam, stabilnost privilegija i zdravlje

Plenković
Foto: snimka zaslona

Komentar čitatelja

(VIDEO) Plenkovića se poziva na Tuđmana: ‘Mi smo Vlada koja je izrazito proeuropska, mi razumijemo što je moderni suverenizam’

Želimir Marić – 09.09.2020.

KUKAVIČJE JAJE “MODERNOG SUVERENIZMA”

U javnom i u političkom prostoru se pojavio pojam “moderni suverenizam”. Radi se o borbi za pojmove. Oligarhije su se sjetile boriti se protiv SUVERENIZMA, onog pravog, uvodeći pojmovnu zbrku, okupacijom tog pojma pojmom “modernog suverenizma” (slično kao što je po Europi došlo do neprijateljskog preuzimanja tradicionalnih demokršćanskih stranaka; slično kao što se Milanović protiv komemoracije na Bleiburgu borio odlaskom u Tezno, kao što se protiv proslave Oluje u Kninu borio vojnom paradom u Zagrebu na isti dan, kao što se napravilo zbrku oko datuma državnih blagdana, kao što je dominantna atmosfera proslave Oluje ove godine praktično diktirana od strane Pupovčevog SDSS-a…)

To što uvodi Njemačka i nameće ostalim članicama EU, taj “moderni suverenizam”, a što Plenković bezpogovorno, kao kolonijalni upravitelj preuzima, ovdje smo već vidjeli – u obliku jugoslavenstva. Na kraju je ispalo da je jugoslavenstvo bilo maska za velikosrpstvo.

Tom planu “modernog suverenizma”, međutim, stoji na putu domoljubna svijest hrvatskog naroda i pravi suverenizam. Zato je Plenkoviću zadana agenda nastaviti i u drugom mandatu ono na čemu je intenzivno radio u prvom – osiromašiti i iseliti Hrvate. U ovom mandatu dolazi na red i još jedna točka: početi sa zamjenom stanovništva.

Predlažem da pravi suverenizam počne intenzivno razvijati i rabiti pojam DOMOLJUBLJA, u smislu kako ga je razradio sv. papa Ivan Pavao II u knjizi SJEĆANJE I IDENTITET. DOMOLJUBLJE je ono od čega četnici, te globalistički neokolonijalni mlativjetri, nositelji četvrtog povijesnog oblika totalitarizma novog doba, dobivaju osip i padaju u nesvijest.

POLITIKA STABILNOSTI PRIVILEGIJA

Plenković: “Poruka stabilnosti.”

Radi se o kadrovskoj, a ne o državno-političkoj stabilnosti. Taj je fenomen poznat i imanentan komunizmu, koji je u nelustriranoj Hrvatskoj gdje vladaju crveni menadžeri i njihova djeca, još uvijek dominantna matrica političkog razmišljanja i djelovanja. Na kraju takve stabilnosti – uvijek dolazi do urušavanja.

Dakle, Plenkovićeva politika po svemu, pa i po “stabilnosti” podsjeća na komunistička vremena, npr. na komunizam u SSSR-u za vrijeme Brežnjeva: tu se doslovno ponosilo “stabilnošću”, provodila se politika “stabilnosti”, a koja je u stvari značila kadrovsku stabilnost, čitaj ortakluk. To je značilo i gospodarsku “stabilizaciju”, čitaj stagnaciju i propadanje. Naravno, za “elitu” je uvijek bilo svega u izobilju.

U SSSR-u za vrijeme Brežnjeva, pošto je zemlja bila zatvorena, to je imalo za posljedicu masovni bijeg u alkoholizam. U Plenkovićevoj Hrvatskoj to ima za posljedicu masovni bijeg iz zemlje.

Tko imalo poznaje povijest, koja je učiteljica života, zna da ovako oslabljena država, kakva je Hrvatska zbog Plenkovićeve politike “stabilnosti”, nije sposobna preživjeti prvu ozbiljniju krizu. Ovako oslabljena Hrvatska stabilna jest, ali samo toliko koliko je stabilan i babin zub.

Plenković svoju pogubnu politiku provodi svjesno i sustavno, za tuđi račun. Svjesno i sustavno se urušava gospodarstvo, svjesno i sustavno se slabi obrambena snaga vojske, svjesno i sustavno se provodi politika depopulacije zemlje i svjesno i sustavno se provodi dekroatizacija društva.

PLENKOVIĆEVA VLADA I STOŽER UGROŽAVAJU ZDRAVLJE GRAĐANA

Plenković je evo u ime Vlade snažno stao iza Stožera. S tim u vezi podsjećam na aktualno javljanje onkologa dr. Eduarda Vrdoljaka, informacija se odnosi na vrijeme korona-krize: “Nedavno smo analizirali broj novodijagnosticiranih bolesnica s rakom dojke u Hrvatskoj za vrijeme lockdowna i otkrili da u prva dva tjedna petog mjeseca broj novooboljelih dijagnosticiranih žena koju su dobile iglenu biopsiju i dijagnozu raka bio je za gotovo 50 posto niži nego u prva dva tjedna 2019. godine. Prava istina jest da imamo kontinuirani porast novooboljelih bolesnica s rakom dojke i da to sigurno ne znači da one nisu dobile rak nego da se nisu dijagnosticirale. Kao posljedicu ćemo imati kasnije dijagnosticirane tumore, a samim time i moguće lošije ishode u liječenju.”

Ovo nije situacija koja je došla slučajno, već su za nju direktno odgovorni Stožer i, dakle, i Vlada.

A gdje su još i ostali oblici raka?! A gdje su još i ostale bolesti?!

Plenkovićeva vlada predstavlja zdravstvenu ugrozu nacije.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona