Na nama je mijenjati Hrvatsku

Foto: snimka zaslona

Komentar čitatelja

Prosperov Novak: ‘Dolenec iz Možemo bavi se rušenjem socijaldemokracije u rubnim zemljama Europe’

Hvala Bogu, Matula nije u situaciji da donosi odluke o životu i smrti, ili da šalje ljude u zatvor.
Moral mu je jasan, zgrabi i ukradi, sprdaj se s mukom drugih.
Nekako je puno takvih, mutnih tipova u “građanskoj?” (lopovskoj) inicijativi Možemo, kojima smetaju crkve, novac im pristiže iz sumnjivih izvora, bogate se preko noći nekretninama koje im netko daruje, gdje Matula nije prvi primjer, nego je slično Viktoru Ivančiću, samo jedna trula, gnjila, smrdljiva do neprepoznatljivosti nakaza više.

Ako netko nedovoljno upućen čita Bajrušijeve bajke ili pseudoznanstvene članke s FPZG-a, zaključit će da se Hrvatska mora radikalno promijeniti ako želimo dići standard. Malim slovima piše, ili ne piše – radikalna promjena stvara promjenu, ali ta promjena ne mora biti na bolje.

Inteligentnim ljudima se nameće pitanje – zašto se radikalno ne bi promijenili Nijemci, Rusi, Talijani, ili Kinezi? Zašto Sirijci ili Nigerijci ne migriraju u Kinu, koja je nedvojbeno prva svjetska sila, a i nije tako daleko od Sirije?
Odgovor je jasan – Kina je svjetska sila u usponu, nema šanse da bi Sirijci ili bilo kakvi islamisti mogli migrirati u Kinu ako to Kinezi ne žele.
EU je Soroseva žrtva, mi smo poželjna tampon zona, predvorje (antemurale, što vam je vjerojatno poznati izraz) kojim se može lako upravljati jer je cilj promjena gubitak hrvatske suverenosti, njeno prenošenje na EU, Beograd ili bilo koga, ali opstanak današnjih 180-200 nacionalnih državica svijeta s pripadajućih 180-200 suverenosti i najmanje 200 ili više stotina zasebnih tradicija sigurno nije ono što EU integratori ili svjetski globalisti žele.

Jesmo li morali izgubiti suverenost da bi kupili računala, mobitele, ili da bi ušli u EU?
Ne.
Za kupovinu bilo koje materijalne stvari jedino je potreban novac. Jednako danas kao prije 1000 godina, jednako tako za 1000 godina.
Kome koristi npr. olakšavanje protoka stranaca, Hrvatima, strancima, EU ili globalnim integratorima? Jednom malom broju Hrvata (vlasnicima nekih tvrtki), nekim strancima, jer proći će kroz Hrvatsku jednako lako kao kroz Srbiju, a onda će zapeti u Sloveniji, Mađarskoj ili Italiji.
U konačnici to olakšava situaciju samo onome tko pokreće migracijske valove.
Na nama je mijenjati Hrvatsku za dobrobit svih građana Hrvatske. Pogodovanje nehrvatskim elitama recept je za uništavanje Hrvatske.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona