Ne može i ne smije tako govoriti

Foto: fah

Komentar čitatelja

Jakovina ustvrdio da su reakcije na tužbe iz BiH presnažne i da Domovinski rat ima elemente građanskog rata

Tvrtko Jakovina ima pravo na svoje mišljenje i na svoja privatna stajališta, međutim kao sveučilišni nastavnik u državi koja je nastala na krvi branitelja ne može i ne smije to govoriti. Govoriti o građanskom ratu znači negirati srbijansku agresiju koja se i danas “tiho” provodi kroz SANU2 i tkz. ideologiju “Srpskog sveta”. Tko imalo zna srbijansku povijest, a Jakovina je povjesničar ne može i ne smije govoriti (naravno privatno može govoriti što hoće) ovo što govori. Nastupati u “main stream” medijima, ( danas su mediji postali snažno sredstvo manipulacija i psihološkog rata), a posebice u svojstvu profesora, jer ga voditelji tako oslovljavaju, prelazi granice njegovog osobnog mišljenja i zalazi u područje negiranja temelja ove države, a to je Osloboditeljski domovinski rat. Na žalost, tako nastupa ni prvi ni zadnji puta, i ne samo on. Koliko znam postoji i Deklaracija o Domovinskom ratu ( a i da ne postoji Haag je rekao svoje), a to bi značilo da ovo što govori je kazneno djelo. Na žalost i danas se političari u Hrvatsko “brane” ne znam od koga po tisućiti put govoreći da je Domovinski rat i Oluja najčistiji rat u povijesti ratovanja. Kome se mi opravdavamo i zašto? Dovoljno je pogledati programe na brojnim srbijanskim kako privatnim, tako i državnoj televiziji i zaključiti da od svoje ludosti “nebeskog naroda” i “Srbi svi i svuda ” Srbi ne odstupaju, pritom koristeći se salvama laži. Na žalost mnogi iz Hrvatske im za to daju “pappa in bocca” dok hrvatsko pravosuđe i tužiteljstvo šute! Ne reagirati na laž znači prihvaćati je kao istinu.
U konačnici Badinterova komisija pobija svaku priču o građanskom rat, jer da je tako bilo , međunarodna zajednica NIKADA ne bi priznala Hrvatsku, posebice Britanija Francuska.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: fah