Sebi najviše

Foto: GettyImages, snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Komentar čitatelja

Na snagu stupio peti krug porezne reforme: Raste minimalna plaća…

Sebi su, naravno, najviše povećali plaću..

 – 02.01.2021.

Eto vidite plaće iznad 20 000 kn najviše rastu, ali ja im neću uplaćivati za njihove lopovske plaće. Ovakav sustav nije niti u Zapadnoj Europi na koju se pozivaju. Zar se trebam solidarizirati s nekim tko sve dobije u državi, ima visoku plaću, a može se prikazivati kao teška sirotinja, živeći u garsonijeri ili kao podstanar, odlazi na skijanje i troši novce na luksuz po svijetu ili stvara zlatne zalihe u Švicarskoj? I oni uvjeravaju narod da će narod imati korist od takvih koji se prikazuju da nemaju, a leže na novcu. Takvi najmanje imaju novca za državu i narod, ali za luksuz, putovanja i banke diljem svijeta imaju. Svi drpaju daju svojoj djeci i uništavaju druge obitelji. Sramota, ali to je taj komunistički mentalitet, najvažnije je da susjed ne smije imati ono što vide. Svi lopovi, svi teška sirotinja koja bi upravljala s tuđim, pa i životima.
Čude se neki i na ovom portalu kako imamo puno nelegalne gradnje, pa kod nas niti oni s plaćom od 20 tisuća kuna ne grade legalno već krpare, i stvaraju velike probleme svima oko sebe. Prvi potres i sve se sruši.
Svi očekuju da im sve drugi plaća, neki se pretvaraju da nemaju, pa traže, ali i oni koji pokazuju da imaju kradu još više, i svi misle da imaju pravo uništiti poštene i ispostavljati im račune do uništenja. Sodoma i Gomora, korona, poplava i potres za potresom. Mene boli srce za nevinim stradalim, a ne za onima koji leže na novcu i drpaju druge do uništenja, jer oni misle da su najpametniji i da trebaju upravljati tuđim životima. Kad je svjest kolektivno poremećena kao kod Egipćana koji nisu htjeli pustiti Izraelce, jedino Božja snaga može pomoći ugroženima u narodu koji su u kandžama pohlepnih kriminalnih grabežljivaca. Takvi bolesni umovi, manipuliraju s narodom, dok služe svakom, a najmanje narodu.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: GettyImages, snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr