Sva sreća da postoje drugostupanjski sudovi

Foto: Narod.hr, snimka zaslona, montaža narod.hr

Komentar čitatelja

Drugostupanjski sud ukinuo presudu kojom je odbijena tužba UiO protiv H-altera i vratio je na ponovno suđenje

Sva sreća da postoje drugostupanjski sudovi.

Poučena vlastitim iskustvom, kao i ovim slučajem, gđa Derifaj se toliko i osilila, pa ću malo o njoj, ispričavam se ako sam promašio naslov teme.

Čl. 141.st.1. Kaznenog zakona RH: “Tko neovlašteno prodre u tuđi dom ili zatvoreni ili ograđeni prostor koji pripada tom domu ili poslovno prostoru ili se na zahtjev ovlaštene osobe otuda ne udalji, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.”

Danka Derifaj se usudila prodrijeti u dom obitelji Perković jer je u postupku koji je gđa Markić pokrenula protiv iste (u LIPNJU 2016.G.), a radi notorne klevete da gđa Markić zarađuje na kontracepcijskim sredstvima, sutkinja odbila notorno osnovanu tužbu gđe Markić (na sreću, viši sud je ukinuo ovu sramotnu presudu i predmet dodijelio drugom sucu na ponovljeno suđenje).

Danka Derifaj se usudila prodrijeti u dom obitelji Perković i iz razloga jer je spoznala da suđenja traju dugo. Osim toga, iza sebe ima cijelu lijevu scenu pa se osjeća moćnom.

Da je sud u gornjem predmetu radio svoj posao kako spada, ne bi djeca g. Perkovića bila izložena ovakvoj vrsti prepasti koju im je priredila ohola novinarka koja se toliko osilila da joj niti tuđi dom, niti tuđa djeca više ništa ne znače.

I sada se postavlja pitanje – kakvu pravnu zaštitu imaju naši građani od kleveta koje iznose novinari javno putem TV-a pred milijunskim auditorijem, ako jednu najjednostavniju tužbu sud nije u mogućnosti riješiti evo već 5 godina!

Kako je krenulo, g. Perković će svoju pravdu istjerati tamo negdje 2030.godine, a Danka do tada može klevetati i prodirati u tuđe privatne prostore koliko god hoće.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah/Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)