Glavni ravnatelj policije sastao se s novim časnikom za vezu njemačke kriminalističke policije

Zagreb, 12.09.2018. - Ministarstvo unutarnjih poslova i Hrvatsko narodno kazalište uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te u suradnji s Gradom Zagrebom, Kazalištem tvornica lutaka, Hrvatskim društvom skladatelja, Pravnim fakultetom Sveuèilišta u Zagrebu i drugim partnerima, ispred Hrvatskog narodnog kazališta održalo je edukativno-preventivni program u sklopu akcije "Poštujte naše znakove". Na fotografiji glavni ravnatelj policije Nikola Milina. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina sastao se u utorak s novim časnikom za vezu Savezne kriminalističke policije SR Njemačke (BKA) Gregorom Zboralskim, na sastanku su određene smjernice rada u budućoj suradnji, priopćilo je Ravnateljstvo policije.

Milina je istaknuo važnost dosadašnje uspješne suradnje posredstvom časnika za vezu njemačke Savezne kriminalističke policije na strateškoj i operativnoj razini. Pritom je pohvalio profesionalnost i trud koji je za svog mandata iskazao dosadašnji časnik za vezu Martin Daske.

”Posljedica izvrsne suradnje je svakodnevna razmjena podataka, a također su postignuti iznimni rezultati u radu kriminalističke policije”, istaknuo je Milina.

Nakon nastupnog posjeta održan je i sastanak predstavnika Uprave kriminalističke policije s njemačkim kolegama te su nakon upoznavanja i predstavljanja određene smjernice rada u budućoj suradnji.

Časnik za vezu Gregor Zboralski stupio je na dužnost u kolovozu nakon obnašanja dužnosti časnika za vezu njemačke Savezne kriminalističke policije u Beogradu za područje Republike Srbije i Crne Gore.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hina