Nastavak školske godine za većinu učenika online: Evo pregleda po županijama

Foto: Fah

Danas se učenici vraćaju na nastavu, no u samo pet županija u škole se vraćaju svi učenici.

Većina županija odlučila se ipak za ponovni prelazak na nastavu na daljinu, no i tu je situacija šarolika. U nekim županijama u školu neće ići nitko, a negdje će ići samo učenici razredne nastave i maturanti.

Na C model nastave potpuno prelaze Istarska, Šibensko-kninska i Međimurska županija. Djelomično će nastavu na daljinu imati Primorsko-goranska županija.

U Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj iznimka su samo niži razredi osnovne škole, koji dolaze na nastavu. Grad Zagreb odluku o nastavi na daljinu donijeli su za učenike od 5 do 8 razreda osnovne i srednjoškolce osim maturanata. Isti takav model na snazi je u Bjelovarsko-bilogorskoj, Varaždinskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Karlovačkoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

U Ličko-senjskoj županiji online nastavu imat će uglavnom samo srednjoškolci, uključujući i maturante. U Krapinsko-zagorskoj i Dubrovačko-neretvanskoj učenici osnovnih škola bit će u učionicama, piše N1.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/n1