Predstavljanje projekta “Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece” u 18 sati na Laudato televiziji

Thinkstock

U 18 sati na Ludato televiziji u emisiji “Intervju tjedna” pogledajte razgovor s voditeljicom projekta “Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece” Ivanom Penavić.

Naime, Udruga U ime obitelji na početku nove školske godine pokrenula je kampanju kojom informira roditelje o važnosti njihovog uključivanja u vijeća roditelja u školama koje pohađaju njihova djeca.

“Roditelji bi trebali biti ravnopravan partner školama koje pohađaju njihova djeca i aktivniji sudionici u obrazovnom sustavu i radu vijeća roditelja škola. Roditelji su prvi i najvažniji u odgoju svog djeteta i prirodno je da onda surađuju sa ustanovom u kojoj njihova djeca od dobi od 7 godina provode pola dana. U interesu roditelja i škole je da budu što bolje informirani o funkcioniranju školskog sustava te kako svojim djelovanjem mogu doprinositi da isti bude što kvalitetniji i da škole postanu još bolje mjesto za našu djecu”, istaknula je u svom intervjuu za Narod. hr Ivana Penavić, voditeljica projekta

Ivana Penavić: Roditelji, važno je da se uključite u vijeće roditelja u školama koje pohađaju vaša djeca!

Projektom udruge U ime obitelji „Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece“ želi se postići da se roditelji u što većem broju javljaju za članove u vijećima roditelja škola te da kao predstavnici drugih roditelja iz razreda koji pohađa njihovo dijete svojim znanjem i radom doprinose što boljoj suradnji sa učiteljima i profesorima. Kroz ovaj projekt za povećanje svijesti u javnosti o važnosti sudjelovanja roditelja u radu škola, udruga U ime obitelji educira i informira roditelje o važnosti vijeća roditelja u školama i kontinuirano radi na osvješćivanju o važnosti aktivnog zalaganja za interese djece.

Sa svim svojim iskustvima, prijedlozima, mišljenjima, pitanjima roditelji se mogu javljati na e-mail adresu: roditeljiodlucuju@uimeobitelji.net.

Iz udruge mole sve zainteresirane da ispune prijavnicu na sljedećoj poveznici OVDJE kako bi bili obaviješteni o svim novostima u projektu.

Saša Mikulčić: Vijeće roditelja je važno zbog mogućnosti da se razne ideje uz pomoć škole pretvore u velika djela

Avelina Udovičić: Evo zašto je važno i dobro biti uključen u vijeće roditelja

Dražen Serdar: Vijeće roditelja je odlično mjesto na kojem u raspravi roditelja saznamo što je bitno za našu djecu

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr