Split za vukovarski vodotoranj prikupio 256 tisuća kuna

Foto: fah

Nešto više od 256 tisuća kuna prikupljeno je dosad u Splitu za obnovu vodotornja u Vukovaru, a akcija prikupljanja novca za obnovu nastavlja se i dalje, izvijestili su popodne medije iz ureda grada.

Odlukom splitskog Gradskog vijeća, od 30. ožujka, o davanju potpore Gradu Vukovaru za Projekt obnove Vukovarskog vodotornja – simbol hrvatskog zajedništva, splitska Gradska uprava je, zajedno s građanima, počela prikupljati financijska sredstva tako da je od proljeća za obnovu Vodotornja prikupljeno 256.806,17 kuna od čega je iz gradskog proračuna izdvojeno 200.000.

U želji da građani Splita pruže daljnju potporu navedenom projektu, Grad Split će prilikom dostave uplatnica za komunalnu naknadu dostaviti i bianco uplatnice putem kojih će se moći dati financijski prilog za obnovu Vukovarskog vodotornja.

Dobrovoljni prilozi se sakupljaju i u suradnji sa “Societe Generale – Splitskom bankom d.d.”, putem sandučića koji su postavljeni na šalterima banke. Također, sandučić za uplatu priloga postavljen je na blagajni Grada, u Gradskoj upravi, na Obali kneza Branimira 17, a novac iz sandučića prikupljat će se na otvoreni račun.

Novac za obnovu Vodotornja prikupljat će se do 1. studenoga. Svi koji žele donirati novac mogu to učiniti i u Splitskoj banci na IBAN HR7423300031560619149 HRK za PROJEKT VUKOVAR VODOTORANJ.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/h