Vesna Nađ razriješena dužnosti, novim zamjenikom ministra imenovan je Ivan Vukić

fah

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade na osobni zahtjev razriješena je dužnosti zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ, a novim zamjenikom ministra imenovan je Ivan Vukić.

Nevenka Benić razriješena je pa ponovno imenovana pomoćnicom ministra branitelja. Također, razriješen je pomoćnik ministra branitelja Ivan Grujić, a novim pomoćnicima ministra imenovani su Stjepan Sučić i Miroslav Cindrić.

Ante Vučić imenovan je zamjenikom ministrice rada i mirovinskoga sustava.

Marija Šćulac Domac razriješena je pa ponovno imenovana pomoćnicom ministra zaštite okoliša i prirode. Također, pomoćnikom ministra zaštite okoliša i prirode imenovan je Matija Tvrtko Drmić.

Mikel Čivljak imenovan je pomoćnikom ministra poduzetništva i obrta.

Mirela Stanić-Popović razriješena je dužnosti predstojnice Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje. Novim predstojnikom imenovan je Nikola Mažar.

Na osobni zahtjev razriješen je pomoćnik ravnateljice za analitiku i informatiku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Teo Matković.

Razriješeni su dosadašnja predsjednica i članovi Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik Nina Perko, Davor Penić, Branko Negodić, Stjepan Kordić i Nikola Beusan. Novim predsjednikom Upravnog vijeća imenovan je Žarko Koboević, a članovima Željan Matić, Jelka Musladin, Nina Perko i Nikola Beusan.

Ariana Kralj razriješena je dužnosti predsjednice Upravnog vijeća Muzeja Ivana Meštrovića, a dužnosti članova Upravnog vijeća razriješeni su Ive Šimat Banov i Irena Kraševac. Novim predsjednikom imenovan je Branko Matulić, a članicama Nataša Jovičić i Irena Kraševac.

Razriješeni su predsjednik i članice Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu Hrvoje Tomljenović, Tatjana Kreč i Božica Šarić. Novim predsjednikom imenovan je Neven Tučkar, a članicama Katica Boban i Sibila Žabica.

Također, razriješena je dosadašnja predsjednica i članovi Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Silvija Hunyadi-Antičević, Maša Bulaić i Alen Protić. Novim predsjednikom imenovan je Mato Devčić, a članovima Slaven Babić i Jasminka Hlupić.

Marija Strnad-Pešikan razriješena je dužnosti predsjednice Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Marijan Cesarik dužnosti člana, a Marija Pečanac vršiteljice dužnosti člana. Novim predsjednikom imenovan je Nedjeljko Strikić, a članovima Ivan Čelić i Branko Bazdan.

Razriješena je predsjednica Upravnog vijeća Agencije za lijekove i medicinske proizvode Petra Turčić, te članovi Tea Strbad, Zoran Peršec, Andreja Šantek i Tihana Govorčinović. Novim predsjednikom imenovan je Stanko Belina, a članovima Natalija Dedić Plavetić, Fedor Dorčić, Hrvoje Pezo i Velibor Drakulić.

Igor Rađenović razriješen je dužnosti člana Skupštine Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o., a novim članom Skupštine imenovan je Zdravko Zrinušić.

Anka Mrak-Taritaš razriješena je dužnosti članice Skupštine društva PLINACRO d.o.o., a novim članom skupštine, koji predstavlja Republiku Hrvatsku, imenovan je Lovro Kuščević.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/h
Photo: fah