Adele – Ovo je možda moja zadnja turneja

Foto: fah

Britanska pjevačica Adele trenutačno se nalazi na Novom Zelenadu gdje završava svoju veliku i uspješnu turneju “25”, ali ako je vjerovati njenim riječima, ne trebamo se nadati da ćemo je u bliskoj budućnosti slušati u Hrvatskoj ili čak negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanska super zvijezda često na svojim koncertima priča koliko je nervozna dok nastupa na velikim koncertima, a publici u Aucklandu priznala je je ideja o budućim velikim koncertima prestravljuje.

“Turneja nije nešto u čemu sam dobra – pljesak me čini ranjivom pomalo. Ne znam hoću li ikad više ići na turneju”, rekla je Adele.

“Jedini razlog zbog kojeg ovo radim ste vi. Nisam sigurna da je turneja moja stvar.”, završila je Adele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.