Brad Pitt oslobođen optužbi za zlostavljanje Maddoxa, no čeka ga nova bitka

Foto: fah

Brad Pitt oslobođen je optužbi za zlostavljanje najstarijeg sina iz braka s Angelinom Jolie, Maddoxa, pišu američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jolie je podnijela zahtjev za razvodom braka dan nakon incidenta koji se dogodio 14. rujna, na povratku s obiteljskog odmora u Francuskoj u privatnom zrakoplovu, kada je Pitt navodno udario petnaestogodišnjeg sina Maddoxa.

Socijalna služba koja je razmatrala slučaj ustvrdila je da glumac treba biti oslobođen optužbe za zlostavljanje, pišu agencije, dodajući da je ovom odlukom istraga protiv njega zatvorena.

Američki mediji prenose i da se, kada je posrijedi ovaj slučaj, neće provoditi nikakvi daljnji koraci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno se oglasila i Angelina Jolie, koja je kazala da je željela nešto poduzeti protiv Pitta da bi zaštitila djecu te da se nada kako će obitelj uskoro uspjeti nastaviti s normalnim životom.

Angelina i Brad su se prošli tjedan složili da će glumica imati primarno skrbništvo nad djecom, a Brad će ih smjeti posjećivati uz nadzor.

No brojni izvori osporavaju ovu informaciju tvrdeći kako nije riječ o konačnoj odluci te da će se Brad na sudu boriti za zajedničko skrbništvo. I izvori bliski paru tvrde da je riječ o privremenom rješenju koje im ostavlja dovoljno vremena i prostora za daljnji dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par ima šestero djece: posvojene sinove Maddoxa (15) i Paxa (12), posvojenu kćer Zaharu (11) te troje biološke djece: Shiloh (10) i osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.