Site icon narod.hr

(FOTO) Pro-life jumbo plakati osvanuli diljem Hrvatske: ‘Za mene se vrijedi boriti’

Foto: Hrvatska za život

Ove će jeseni udruga „Hrvatska za Život‟ promovirati kulturu života diljem Hrvatske brojnim pro-life billboardima, tj. jumbo plakatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Za mene se vrijedi boriti‟ tako je poruka koja će pisati na jumbo plakatima ove jeseni, a to je ujedno i poruka koju Inicijativa i Udruga svojim javnim zalaganjem i osvješćivanjem lokalne zajednice promiču već šestu godinu zaredom.

Pogledajte samo neka od mjesta u kojima djeluje Inicijativa i uvjerite se u to kako se pro-life poruka širi Hrvatskom.

Osvješćivanje lokalne zajednice jedan je od tri temeljna stupa inicijative „40 dana za život‟ koja djeluje pod udrugom „Hrvatska za Život‟, a koja se zalaže za život od začeća do prirodne smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim edukativnih tribina, predavanja, procesija, promocija knjiga pro-life tematike, izdavanja prvog pro-life časopisa „Pohod‟, a osobito prisutnosti ispred bolnica i domova zdravlja, udruga „Hrvatska za Život‟ promovirat će kulturu života diljem Hrvatske mnogim pro-life jumbo plakatima.

Trenutno su pro-life jumbo plakati postavljeni u osam hrvatskih gradova (u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Dubrovniku, Čakovcu, Vinkovcima, Osijeku i Rijeci), postavljaju se u još nekoliko gradova (u Koprivnici i Zaboku), a vrlo je izvjesno da će i mnogi drugi gradovi slijediti taj primjer.

Više pogledajte na stranicama Hrvatska za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version