Site icon narod.hr

Papina bijela kapica prodana za 89 tisuća eura

Jedna od bijelih kapica koje nosi papa Franjo prodana je na humanitarnoj dražbi za nešto više od 89.000 eura na eBayu u srijedu kasno navečer, u okviru napora talijanskog televizijskog programa da prikupi novac za katoličku humanitarnu organizaciju u Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lipnju papa je darovao odjevni predmet muškarcu koji je stajao u gomili na Trgu sv. Petra a ovaj ga je pak odnio na Iene, zabavni program kojeg emitira mreža Mediaset bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

Ponuđena na eBayu za početnu cijenu od 1 eura na kraju je prodana za 89.050 eura. Iene je objavio da će sredstva ići za Soleterre, nevladinu organizaciju koju vode časne sestre misionarke a koja pomaže ženama koje trebaju roditi u Kongu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version