Thompson zapalio Sinj: ‘Spektakl – To je to!’

MP Thompson Sinj
Foto: Marko Perković Thompson

“Spektakl. To je to.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekujem jedan spektakl. Zato smo došli iz Dubrovnika prijatelj i ja”, naglasili su neki od obožavatelje jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača Marka Perkovića Thompsona prije koncerta večeras u Sinju.

> Bulj: Kome smetaju Dani Alke i Velike Gospe u Sinju, Thompsonov koncert i ostali događaji?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompson je u Sinju nastupao pred 5 tisuća ljudi, navodi RTL.

Stožer civilne zaštite dao je dozvolu za održavanje koncerta Marka Perkovića Thompsona u subotu uz određene uvjete, a to su COVID-potvrde i antigenski testovi. Za sve one koji nisu imali COVID putovnicu bilo je osigurano brzo antigensko testiranje po cijeni od 10 kuna uz predočenje ulaznice, a ostatak cijene testiranja pokriva organizator BJM events.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.