(UŽIVO VIDEO) SHKM: Hržica, sestre Husar, Škoro, Opća opasnost i Božja pobjeda na koncertu u Vukovaru

Foto: Narod.hr

U Vukovaru se u nedjelju okupilo preko 30.000 mladih iz Hrvatske i dijaspore na jubilarnom desetom susretu hrvatske katoličke mladeži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (FOTO) SHKM: Uz 30.000 mladih nadbiskup Hranić iz Vukovara uputio poruke nade i ohrabrenja

U tijeku je koncert na kojem nastupaju Miroslav Škoro, Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja Pobjeda i Opća Opasnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavrsni koncert SHKM-a 😉 uzivajte 🙂

Posted by Župa sv. Filipa i Jakova, Vukovar on 30. travnja 2017

Hrvatska katolička mladež danas je nakon svete mise, tijekom poslijepodneva, imala priliku sudjelovati u programu po gradu Vukovaru koji je uključivao radionice, molitve i koncerte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Tko je rock sastav Opća opasnost koji večeras nastupaju u Vukovaru pred tisućama mladih

Foto: SHKM

> (VIDEO) Pogledajte predivnu himnu Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru 2017.

Tijekom prijepodneva mladi su pohodili Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata na kojem je molitvu vodio pomoćni zagrebački biskup i predsjednik Odbora HBK za mlade, msgr. Mijo Gorski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovogodišnjeg domaćina Đakovačke i osječke nadbiskupije i Grada Vukovara, idući 11. Susret bit će kako je najavljeno, 2020. u Zagrebačkoj nadbiskupiji i Gradu Zagrebu, što su mladi pozdravili radosnim dugotrajnim pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.