(VIDEO) Tomislav Bralić i klapa Intrade održali spektakularan koncert u prepunoj Areni

Foto: Snimka zaslona

Sinoć je pred prepunom Arenom u Puli održan spektakularan koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Tijekom programa koji je trajao dva i pol sata izveli su brojne svoje hitove. Publika ih je pjevala u glas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Bralić zahvalio je publici na velikom odazivu, te naglasio kako su on i klapa ponosni što pjevaju u pulskoj Areni.

Kako je prijenos koncerta bio izravno na prvom programu HRT-a, Bralić je iskoristio da uputi poseban pozdrav Zadru i njegovim Bibinjcima, javlja kalelargainfo.hr.

“Arena u Puli jedina je arena u Hrvatskoj u kojoj još nismo nastupili i zbog toga sam posebno uzbuđen i sretan. Veselim se koncertu u Puli jer je to kruna naše dugogodišnje karijere. Nadam se da će naša publika s nama uživati i pjevati kako to samo oni znaju”, izjavio je Tomislav Bralić prije koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislimo da je pulska Arena jedan od najljepših naših koncertnih prostora i već sada čujem kako odzvanja naša pjesma tamo. Ove godine smo konačno dobili taj prostor i veselimo se tome jer prije i poslije nas u pulskoj Areni pjevaju sve svjetske zvijezde”, rekao je Bralić za 24sata.

Kao posebnu pjesmu koja je njegovom srcu jako draga Bralić je izdvojio “Morsku Ljubav” s albuma “Ne damo te pismo naša”, “Šterika” s albuma “Karta ljubavi”, “Riči u mislima” s albuma “Sritan čovik”…

Klapu veseli što je njihova publika odlično prihvatila njihov novi singl “Ti, samo si ti” koji su početkom mjeseca predstavili na Splitskom festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su miljenici publike to je već odavno poznato, interes za ulaznicama je velik, a posebno ih raduju informacije da na pulski koncert dolazi velik broj stranaca iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Poljke, Češke, Austrije, Njemačke i Švicarske. Organizator je otkrio da su neke ulaznice za ovaj koncert kupljene i u Americi!

Klapa Intrade 2015. godine proslavila je trideset godina karijere i tim povodom objavila dvostruko izdanje nosača zvuka s bogatom knjižicom, koji se još nalazi među najprodavanijim izdanjima u Republici Hrvatskoj. Jedan od njihovih važnijih koncerata bio i onaj u Zagrebu koji je snimljen i objavljen na nosaču zvuka i DVD-u, a prodan u zlatnoj nakladi, navodi HRT.

Nakon iznimno posjećenih koncerta u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj areni Tomislav Bralić i klapa Intrade u petak 4. kolovoza nastupila je i u kultnoj Areni u Puli koja ugošćuje samo najbolje svjetske izvođače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Puli se klapi Intrade na pozornici pridružio Tedi Spalato s kojim su snimili duet Sve dok bura dere koji je osvojio nagradu Srebrni val stručnoga suda na Splitskome festivalu. Tedi Spalato za klapu Intrade napisao je i pjesmu Cviće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.