Bivši izbornik Slaven Bilić “Hrvati imaju igrače svjetske klase”

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, sada trener Besiktasa, u razgovoru s engleskim novinarima istakao je da od hrvatske reprezentacije valja očekivati dobre rezultate. Svoj optimizam ponajprije temelji na sjajnoj fori dvojice hrvatskih veznih igrača, Luke Modrića i Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić tako priča:

– Možda Luka Modrić nije najbolji igrač Reala, znamo da su tu Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, ali ove sezone Modrić je bio najvažniji igrač momčadi. Luka je u istoj kategoriji kao Xavi prije par godina u Barceloni ili Andrea Pirlo u talijanskoj reprezentaciji. On čini sve suigrače boljim 10 do 20 posto. Vidjet ćete to i na Svjetskom prvenstvu. I stoga će Hrvatska biti jaka, opasna po svakoga…

O prvoj utakmici Hrvatske protiv Brazila, na otvaranju prvenstva 12. lipnja Bilić kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Brazilci su bolji na papiru, ali računamo na to da će biti nervozni. Sigurno su veliki favoriti u cijelom turniru, ali očekujemo da ćemo izvući nešto iz prve utakmice. Morate znati da Hrvati također imaju nekoliko igrača svjetske klase. Modrića, Ivana Rakitića, koji je osvojio Europsku ligu, Marija Mandžukića koji je najbolji strijelac Bayerna… Tu je još nekoliko dobrih pojedinaca, ali i dobra momčad. Kad imamo svoj dan, možemo pobijediti bilo koga, što smo već dokazali kroz svoju nogometnu povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.