Održano četvrto ovogodišnje I.A.S.C. natjecanje u gađanju pištoljem i revolverom

U subotu, 28. svibnja 2016., na strelištu „ČEBULOVEC“ kod Divače, u organizaciji AMATERSKE STRELSKE ZVEZE SLOVENIJE i SD „KANELA“ održano je četvrto ovogodišnje I.A.S.C. natjecanje u gađanju pištoljem i revolverom. Nastupila su 52 natjecatelja iz Slovenije, Italije, Srbije i Hrvatske, a za Hrvatsku su nastupili Edgar Franjul i Goran Ahačić, članovi HRVATSKOG SAVEZA AKCIONOG STRELJAŠTVA i HOPLOLOŠKOG DRUŠTVA PULA. Franjul i Ahačić su i sudili, ovaj put, po lijepom i sunčanom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edgar Franjul osvojio je 2. mjesto u diviziji SD-SA, 3. mjesto u kategoriji SENIOR te 7. mjesto u sveukupnom poretku. Goran Ahačić zauzeo je 7. mjesto u diviziji SD-DA, dok je u ukupnom poretku bio na 29. mjestu, sve u izuzetno jakoj konkurenciji strijelaca koji redovno treniraju i konstantno idu na natjecanja.

Nakon natjecanja, održan je seminar za IASC suce, na kojem je bilo riječi o načinu bodovanja i ocjenjivanja rezultata, te o najvažnijoj temi – sigurnosnim pravilima i ispravnom rukovanju vatrenim oružjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.