A sad borba za broncu: Hrvatska se raspala u polufinalu SP-a, Španjolska u potpunosti nadigrala Barakude

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti poraženi su u polufinalu Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Gwangjuu od Španjolske s 5-6 (1-2, 1-2 , 0-2, 3-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to jedna od najlošijih utakmica hrvatske reprezentacije uopće, posebno u napadu, jer su u prve tri četvrtine zabili samo dva gola.

Hrvatska tako neće obraniti naslov svjetskog prvaka, a nisu se ni već u Južnoj Koreji uspjeli plasirati na Olimpijske igre u Tokiju. Španjolska se još jednom pokazala neugodnom na Svjetskom prvenstvu za hrvatske vaterpoliste, jer su i u trećem međusobnom susretu na mundijalima pobijedili “Barakude”.

Kod Hrvatske je Maro Joković postigao tri gola, a Xavi Garcia i Loren Fatović po jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu u 11.30 sati igraju Italija i Mađarska.Hrv

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.