Ademi: Krivo mi je što je tako ispalo, bio bih ispunjeniji da sam se vratio golom

Foto: Fah

Arijan Ademi vratio se Dinamu nakon dvije godine, te je nakon 16. rujna 2015. i utakmice s Arsenalom, ponovno bio na terenu pred zagrebačkom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 78. minuti Arijan Ademi je uspio zatresti mrežu gostiju,no nije bilo izjednačenja zbog zaleđa, ali radi se o velikoj pogrešci pomoćnika.

“Šteta što nismo pobijedili, ali sretan sam što sam napokon ponovno debitirao ovdje. Čuo sam da je igrač Osijeka odigrao pas, pa mi nije priznat gol, ali sudac je tako svirao, nema se tu što reći. Krivo mi je što je tako ispalo, bio bih ispunjeniji da sam se vratio golom. Zahvalan sam svim ljudima koji su mi dali podršku kad sam ušao u igru, vratio mi se opet onaj stari osjećaj i sad ću još više guštati nego prije”, rekao je za Sportske novosti.

“Bit će teško, idemo po pobjedu. Ne bih znao reći koliko sam spreman, pola sata mogu bez problema, koliko mogu više znat ću kad odigram cijelu utakmicu. Velika je čast i zadovoljstvo što sam dobio kapetansku vrpcu, presrestan sam, hvala stožeru”, dodao je Ademi na pitanje o utakmici protiv Hajduka koja tek slijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.