Agassi je prvo odbio Đokovića, a onda se uplela ona…

Foto: Twitter

Novak Đoković prvo je šokirao kad je raspustio cijeli stručni stožer, a onda je oduševio kad se dogovorio s legendarnim Amerikancem Andreom Agassijem, ali je suradnja dogovorena za samo dva tjedna, koliko traje drugi Grand Slam sezone Roland Garros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada me je Novak nazvao, ja sam ga odmah odbio. Odmah sam mu rekao “ne”. Zašto sam se predomislio? Supruga mi je rekla da bih trebao probati i da će mi se svidjeti trenerski posao. U odluci je pomoglo i što smo ona i ja već isplanirali obitelji put na Roland Garros”, kaže Agassi.

“Nadam se da ću uspijeti što više pomoći Novaku. Jasno je svim da on može biti bolji i svaki dan napredovati. Zasad naš dogovor uključuje samo turnir u Parizu, dodao je.

Inače, njegova supruga je slavna Njemica Steffi Graf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.