Aleksandar Petrović: Bojan i Dario? O njima ne treba trošiti riječi

Foto: fah

Hhrvatski izbornik Aco Petrović se u Phoenixu, Los Angelesu i Washingtonu našao s Draganom Benderom, Ivicom Zupcem, Marijem Hezonjom, Damjanom Rudežom i Bojanom Bogdanovićem, a sada ide u Philadelphiju, gdje ga je čekao Dario Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema nikakvih nedoumica, svaka priča je posebna i sa svakim od igrača sam razgovarao pojedinačno. Iako sam se u Washingtonu našao sa svom trojicom, posebno sam razgovarao i s Marijom, i s Damjanom, i s Bojanom”, ispričao je za Sportske novosti.

“Ne sumnjam da će Hezonja biti apsolutno spreman za reprezentaciju, a i s Rudežom sam obavio dobar razgovor, naznačio mu da bi mogao biti potreban”, nastavio je.

“Apsolutno fantastično! Gledaš Bojana i kad vidiš da mu lopta napušta ruku, znaš da to ulazi. Sliku je upotpunila i dobra igra Hezonje u prvom ulazu pa mi nikako nije jasno, odnosno ne mogu prihvatiti da mu se tu nije otvorio veći prostor, da se nije produžila minutaža čovjeka koji je u tim trenucima bio dominantan”, opisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potpuno je unutra što se tiče reprezentacije bez obzira na to što je sada fokusiran na Wizardse, ali i novi ugovor koji treba potpisati nakon završetka sezone. Pun je samopouzdanja, odiše zadovoljstvom, siguran sam da će biti još bolji do kraja sezone. Što se tiče tog ugovora, sigurno će biti jako visok, ali ne mislim da će biti bilo kakvih problema s osiguranjem jer vidim da se i FIBA uključila u rješavanje tih stvari”, nastavio je.

“Bojan i Dario su mi došli kao šlag na kraju, o njima dvojici zaista ne treba previše trošiti riječi… I ukupno sam zadovoljan turnejom, svima je bilo drago vidjeti me”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.