Alen Babić nakon sjajnog povratka: ‘Bio je horor brate’

Foto: snimka zaslona Fightsite

Hrvatski boksač Alen Babić (33) vratio se poslije godinu dana pobjedom. Naime, u Londonu je na Uskrs sudačkim prekidom u šestoj rundi zasluženo slavio protiv Britanca Stevea Robinsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silovito, ali je potrajalo

Sve je moglo i ranije završiti s obzirom na količinu i intenzitet udaraca koje je primio Britanac. I to u svakoj rundi. Sve je izgledalo silovito, no ipak je potrajalo.

Početkom šeste runde sudac je u ringu prekinuo meč te je posve zasluženo Babića proglasio pobjednikom. Ovo je 12. pobjeda Hrvata u 13. profesionalnoj borbi.

Jednostavno, presretan povratkom

Nakon meča i zaslužene pobjede u londonskoj O2 Areni Alen Babić se oglasio te je prokomentirao sjajan povratak u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Vratio sam seeeee! Jako sam sretan što sam ovdje i hvala svima što su došli. Krenuo sam od svojeg prvog meča i došao do borbe za svjetski pojas. Sada krećem ponovno, ‘Savage 2.0”

Kako Babić ocjenjuje svoju izvedbu u ringu? Pitanje je to službenog prezentera priredbe u Londonu.

”Rigorozno, ali sretan sam što sam se vratio starome sebi koji ne može biti uzdrman. U zadnjem meču sam naletio na jedan udarac koji me uzdrmao, što znači da je ovdje gore nešto nije bilo u redu”, kazao je hrvatski borac, pritom je pokazivao glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ali sada sam dobro, primio sam neke udarce, on je strašan lik i dajem mu sav kredit. Bacao je neke lude udarce…”

Zahvalio se i organizatorima na velikoj prilici koju je dobio i iskoristio

”Bio je horor, brate. Zadnja godina, navijači… Nije mi bilo lako. I prošao sam kroz horor. Zahvaljujem Ujedinjenom Kraljevstvu i Sky Sportsu jer danas je jako rijetko da netko dobije drugu šansu. Hvala iz dubine srca ”, zaključio je Alen Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.