Alen Halilović po tko zna koji puta našao se na prekretnici!

Mundo Deportivo
Foto: fah

Nekoć jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, koji je, nažalost po njega, prerano napustio Dinamo, Alen Halilović, već dugo vremena ne može naći pravu formu i klub u kojem bi napokon u kontinuitetu zaigrao onako kako on zna, ili barem sam tvrdi da zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Alen je trenutno nogometaš Milana, a nalazi se na jednogodišnjoj posudbi u nizozemskom prvoligašu Heerenveenu s kojim ima ugovor do ljeta… Čak ni u Heerenveenu nije uspio izboriti mjesto u prvih 11. Naime, u prvom dijelu sezone Halilović je imao 12 nastupa za sedmoplasiranu momčad nizozemskog prvenstva, uglavnom je ulazio s klupe, a u tom je razdoblju zabilježio i dvije asistencije.

Po tko zna koji puta Halilović se našao na prekretnici, htio bi se vratiti u Španjolsku, navodno je zanimanje za njega pokazalo nekoliko klubova. Koji? Zasad je nepoznanica.

Marca te AS pisali su o eventualnom povratku… Tako Marca piše da se hrvatski nogometaš ne osjeća ugodno u nizozemskoj ligi te da želi promijeniti sredinu, po mogućnosti vratiti se u Španjolsku.  Iskreno govoreći, Halilović se posljednjih godina malo gdje osjećao ugodno, naime, karijera mu stagnira, a on uglavnom sjedi na klupi te tu i tamo dobije poneku minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nekoliko je klubova iz Primere koji se su se zainteresirali za njegovu situaciju videći da je na tržištu”, piše Realu bliska Marca. S druge strane AS navodi kako su barem tri kluba iz španjolske lige zainteresirana za Halilovića, međutim, imena nisu naveli.

Halilović je, kako smo već pisali, ranije govorio da bi se želio vratiti u Španjolsku, u ligu u koju je prvi puta došao iz Dinama i to u Barcelonu, bilo je to prije pet godina. Nakon Dinama Alen je najbolje utakmice igrao u sezoni 2015./2016. u dresu Sportinga. Sve nakon toga bilo je više manje – preživljavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.