Alexis Sanchez iz Barcelone u Arsenal

Napadač čileanske nogometne reprezentacije Alexis Sanchez (25) napustio je redove Barcelone i karijeru će nastaviti u Arsenalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubovi nisu objavili vrijednost transfera, međutim prema pisanju engleskog tiska ‘topnici’ će Barceloni platiti oko 38 milijuna eura odštete. “Sretan sam zbog prelaska u Arsenal. To je klub iznimne tradicije, sjajnih navijača i vrhunskog trenera”, kazao je Sanchez po dolasku u London.

Sanchez je dres Barcelone nosio posljednje tri sezone i u 140 nastupa zabio je 47 golova uz 34 asistencije. Za reprezentaciju Čilea odigrao je 71 utakmicu i postigao 24 gola.

“Kao što ste mogli vidjeti tijekom svjetskog prvenstva u Brazilu, Sanchez je fantastičan napadač”, kazao je menadžer londonskog kluba Arsenal Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski stručnjak je čileanskog napadača koji je igrao i za Udinese, River Plate i Colo Colo opisao iznimno brzog, snažnog i kreativnog, ali što je vrlo važno sklonog suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.