Alli u Tottenhamu do 2024.

Foto: fah

Engleski nogometni reprezentativac, 22-godišnnji Dele Alli u utorak je produžio ugovor s Tottenham Hotspurom do ljeta 2024. godine, objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alli se posljednjih sezona prometnuo u jednog od najefikasnijih veznjaka u Premier ligi postigavši 48 pogodaka u dosadašnja 153 nastupa za Tottenham.

Tottenham tijekom ljetnog prijelaznog roka nije doveo niti jednog igrača, ali je produžio ugovore s nekoliko svojih prvotimaca, prije Allija produženje ugovora potpisali su i Harry Kane, Davinson Sanchez, Erik Lamela te Son Heung-min.

I menadžer Mauricio Pochettino je ranije ove godine produžio ugovor koji sada traje do 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.