Site icon narod.hr

Ana Zaninović u finalu taekwondoa protiv olimpijske pobjednice!

Hrvatska taekwondoašica Ana Zaninović probila se u srijedu do finala kategorije do 57 kg na Europskim igrama u Bakuu i osigurala najmanje srebrno odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je njezina sestra blizanka Lucija osvojila broncu, Ana je otišla najmanje korak dalje. Na startu je prekidom slavila protiv Ruskinje Jekaterine Kim (9-3), u četvrtfinalu je potpuno nadjačala Srpkinju Draganu Gladović (14-1). U polufinalu je Ana Zaninović vodila veliku borbu sa Španjolkom Evom Calvo Gomez te do pobjede (7-5) stigla u posljednjoj rundi.

Anu u finalu (19,15 sati) čeka borba protiv aktualne olimpijske pobjednice iz Londona, Britanke Jade Jones. U srijedu je nastupio i Filip Grgić u kategoriji do 68 kg. Nakon uzbudljive i atraktivne borbe bolji od njega u prvoj kvalifikacijskoj borbi bio je Britanac Martin Stamper i slavio s 18-13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version