Ancelotti o Brazilu i Modriću: Može još puno dati, ali sam će odlučiti

Foto: fah

Nakon što je produljio ugovor s Realom do 2026. godine, Carlo Ancelotti je prvi put u novoj godini pričao s novinarima. Osvrnuo se na svoj potpis, stanje u momčadi, ali i na sudbinu Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan zbog obnavljanja ugovora. U klubu su sretni s mojim radom i to me čini ponosnim. Sviđa mi se u Madridu i ne bih imao ništa protiv toga da ovdje završim karijeru. Svi znaju da sam razgovarao s Brazilom. Ponosan sam što su me htjeli, ali činjenica je da sam ih držao na čekanju čekajući da mi Real ponudi produljenje ugovora. Ponosan sam i što su htjeli da potpišem nastavak suradnje puno prije isteka mog prijašnjeg ugovora, koji je vrijedio do ljeta, rekao je.

Braniči Alaba i Militao su ozlijeđeni, a sezona zahtjevna, hoćete li kupovati stopera u zimskom prijelaznom roku?

– Nećemo. Imamo Nacha i Rudigera, a Tchouameni i Carvajal također mogu igrati kao centralni braniči. Zbog učestalih špekulacija još jednom ponavljam, nećemo kupiti novog braniča u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić može pregovarati s eventualnim novim klubom. Što Ancelotti misli o njegovom ostanku ili odlasku iz Madrida?

– Igrači kojima ugovor ističe 2024. godine, Modrić, Kroos i Nacho, sami odlučuju o svojoj sudbini. Mislim da Luka i dalje može puno dati, ali sve je u njegovim rukama, zaključio je Ancelotti, koji se nije htio dotaknuti priče s Kylianom Mbappeom i njegovim eventualnim dolaskom u Madrid.

Podsjetimo, kapetanu Vatrenih Luki Modriću ugovor s “Kraljevskim klubom” završava na ljeto, a ako bi nakon njega ostao još jednu sezonu, do ljeta 2025. godine, mogao bi srušiti rekord Ferenca Puškaša i postati najstariji igrač koji je ikad zaigrao za Real, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.