Ancelotti o ludoj utakmici i Luki Modriću

ancelotti
Foto: snimka zaslona

Real Madrid i Manchester City odigrali su spektakularnu utakmicu na Etihadu gdje je na kraju slavio City s 4:3. Unatoč porazu, trener Reala može biti zadovoljan s obzirom na šanse koje su imali domaćini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo igrali kako treba, plan je bio da bolje igramo obranu, počeli smo jako loše, primili dva rana gola. Ipak, smatram da smo reagirali nakon toga dobro, imamo rezultat koji nas drži živima. Sva sreća pa napadači nisu imali lošu večer. Igramo sad kod kuće i uz podršku navijača možemo okrenuti rezultat, rekao je Carlo Ancelotti.

Luka Modrić igrao je do 79. minute.

– Nisam ga izvadio jer je igrao loše. Ne, Luka je odigrao sjajnu utakmicu, jedini razlog izmjene je taj što sam na terenu želio imati odmornog igrača za posljednjih 15 minuta, pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep Guardiola može biti sretan zbog ostvarene pobjede, ali ostaje žal među igračima Cityja što ta pobjeda nije uvjerljivija:

 

– Bila je ovo dobra utakmica, oba tima u momčadi imaju dosta kvalitete. Rezultat je takav kakav je, dobili smo. Imamo sad ligu, a onda uzvrat. Moram reći da smo odigrali fantastično protiv nevjerojatnih igrača. Neću se žaliti niti na rezultat ni na način kako smo igrali, Ponosan sam i iznimno sretan, rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.