Ancelotti: Priliku smo propustili u prvoj utakmici

Trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti izjavio je nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka od Juventusa da je ponosan na svoje igrače i da je prilika propuštena u prvoj utakmici u Torinu u kojoj je talijanski prvak slavio sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid i Juventus u uzvratu su odigrali 1-1 pa će Juventus igrati u finalu protiv Barcelone 6. lipnja u Berlinu.

“Momčad je pokazala obraz. Napravila je sve što je trebalo napraviti. Napadali smo puno i imali brojne prilike. Ako sebi trebamo nešto zamjeriti, to je onda prva utakmica koju nismo odigrali intenzivno kao ovu večeras. Danas smo učinili sve što smo mogli”, izjavio je Ancelotti koji je pohvalio igru Juventusa:

“To je dobra momčad s odličnom sezonom iza sebe. U finalu je Barcelona favorit no u nogometu je sve moguće”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Reala napomenuo je kako ovakve utakmice odlučuju detalji.

“Nogomet čine mali detalji. Lani smo pobijedili u posljednjoj minuti i svi su govorili da smo imali sreće. Ako postoji sreća, postoji i nesreća”, prisjetio se Ancelotti lanjskog finala protiv Atletico Madrida u kojemu je Real gubio sa 0-1 do sudačke nadoknade, a nak kraju pobijedio sa 4-1 nakon produžetka.

Ancelotti je odbio govoriti o mogućoj smjeni nakon što ove sezone nije uspio osvojiti niti jedan trofej osim Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Govoriti o budućnosti večeras nema puno smisla. Do kraja sezone je ostalo malo dana, čekaju nas još dvije utakmice koje ćemo nastojati pobijediti, a onda ćemo sjesti i vidjeti što dalje”, zaključio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.