Andrej Kramarić: ‘Budimo realni, izgubili bismo i s Modrićem’

Foto: fah

Hrvatska nije dobro krenula u Ligi nacija – s dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila su to dva potpuno različita nastupa. U prvom je najveći problem što nismo bili najbolje pripremljeni, nismo sredili glave da budemo spremni za utakmicu. Protiv Francuske smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, a onda doživjeli šok jer su oni iskoristili jedine dvije prilike koje su imali. Malo im je i sudac pomogao uništiti utakmicu. Ne znam zašto se radi tolika drama što smo izgubili od Portugala i Francuske. Budimo realni, izgubili bismo i s Modrićem”, rekao je Andrej Kramarić za Sportske novosti.

“Hrvatska nije na razini Francuske i nikad nije ni bila. Pišu se gluposti da nismo htjeli, da se nismo borili, da smo igrali preko one stvari. Nisam to u životu vidio. To ne postoji u sportu. Analize zašto smo olako primali golove treba ostaviti izborniku. Ponovit ću samo da smo se pošteno borili”, dodao je .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.