Andrej Kramarić, strijelac koji je načeo Španjolsku: ‘Najviše se radujem navijačima, sretan sam, ovo je odlična pobjeda…’

Foto: fah

Hrvatska je u jednoj sjajnoj ali i dramatičnoj utakmici na Maksimiru u sklopu 3. kola Lige nacija svladala Španjolsku 3:2 te tako ostala u igri za prvo mjesto svoje skupine. Naravno, Vatreni u nedjelju na Wembleyju moraju za prvo mjesto dobiti vrlo jake Engleze, koje su Vatreni svladali u polufinalu SP-a prije nekoliko mjeseci 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac je za Hrvatsku bio i nogometaš Hoffenheima Andrej Kramarić, Andrej je vodeći i prvi gol za Vatrene zabio u 54. minuti. Nakon utakmice Kramarić nije krio zadovoljstvo.

“Posebno sam sretan, prva utakmica nakon Rusije da smo odigrali pred punim stadionom. Najviše se radujem navijačima, vratili smo im što su došli u velikom broju. Sretan sam kao kad smo se vratili iz Rusije. Odlična pobjeda i sad imamo šanse i za prvo mjesto. Idemo iznenaditi Engleze…”

Hrvatska ponovno izgleda dobro, zapravo sve bolje, igrači su očito napunili baterije i ponovno su oni pravi kakve smo ih gledali u Rusiji prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako timski, tako i pojedinačno se dižemo. Nakon Rusije ni psihički ni fizički nismo imali energije, ali nakon 3-4 mjeseca vratili smo se na razinu na koju smo htjeli. Sad možemo samo rasti. Pred nama je novi put, ne možemo reći da ćemo živjeti na staroj slavi.”

Andrej cijeni Engleze i ima samo riječi hvale za njih…

“Nadam se da ćemo ih opet iznenaditi. Oni su top momčad, neće biti lako. Bit će motivirani kod kuće, kao što smo i mi bili ovaj put. Ako ponovimo timsku utakmicu kao protiv Španjolske , imamo se pravo nadati”, zaključio je hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga dva pogotka za našu reprezentaciju zabio je junak utakmice Tin Jedvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.