Anketa ATP-a: Nadalu najveći rival Federer, Đokoviću Nadal

Foto: snimka zaslona

ATP je napravio anketu u kojoj su sudjelovali najbolje rangirani tenisači svijeta. Dakle, Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Daniil Medvedev… te su birali svoje najveće suparnike tijekom karijere. Odgovori su više ili manje očekivani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Rafael Nadal izabrao jednog od najboljih tenisača svijeta svih vremena Rogera Federera, što je zapravo posve očekivano, a obrazložio je to i sam španjolski tenisač.

”Vjerojatno je to Roger. Kad sam došao na Tour Federer je već bio najbolji na svijetu, zajedno smo išli istim putem svih ovih godina”, kazao je Rafael Nadal.

S druge strane Novak Đoković je kazao kako je njegov najveći rival Rafa Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nadal”, kratko i jasno kazao je Đoković, koji je s Nadalom igrao čak 28 finala u karijeri.

Dominic Thiem također je izabrao Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Rekao bih da mi je Rafa najveći rival, protiv njega i Zvereva sam igrao najteže mečeve u karijeri. Duge mečeve, u noći, Grand Slam finala i Masters turnire”, poručio je austrijski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.