Ante Ćorić: Malo smo ušli pod ručnom, moramo popraviti taj ulazak u utakmicu

Foto: fah

Ante Ćorić bio je igrač utakmice u pobjedi Dinama nad imenjakom iz Tbilisija 2:0. Prvo je asistirao za gol, a zatim ga je i zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Malo smo ušli pod ručnom. Bilo je sparno, ali moramo popraviti taj ulazak u utakmicu”, kratko je rekao.

“Dinamo Tbilisi je ozbiljna i organizirana ekipa. Bili su tvrdi, a mi strpljivi. Iskoristili smo svoje šanse pred kraj prvog dijela i to nam je dalo samopouzdanja. Nije još gotovo, imamo uzvrat u Gruziji, ali vjerujemo u sebe. Igramo i bolje u gostima nego doma”, komentirao je Josip Pivarić.

“Moja igra? Trebat će mi još neko vrijeme da uđem u pravi ritam. Dosta je vremena prošlo i polako se privikavam. Vjerujem u sebe i svoj rad i nadam se da ću se vratiti u onu formu u kojoj sam bio prije ozljede”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.