Antoine Griezmann pokušao ‘objasniti’ zašto bi Zlatnu loptu trebao dobiti Kylian Mbappé ili netko od Francuza, a ne Luka Modrić!

Foto: Twitter

Kylian Mbappé, francuski reprezentativac, koji je sa samo 19 godina na Svjetskom prvenstvu igrom zadivio brojne navijače, ljetos se u francuskom dresu popeo na krov svijeta. Francuzi su u već opjevanom finalu SP-a  bili bolji od Hrvatske 4:2, doduše, malo im je pomogao sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé je najmlađi nogometaš u povijesti koji konkurira za Zlatnu loptu, da istu na kraju godine treba dobiti netko od Francuza, a ne najbolji igrač SP-a, Luka Modrić, smatra i Antoine Griezmann, koji tvrdi da ga Kylian podsjeća na Cristiana Ronalda dok je igrao u Manchester Unitedu. Portugalca tada nisu toliko zanimali golovi, uživali smo u njegovim driblinzima, prodorima,…

“Kylian me podsjeća na Cristiana kada je bio u Manchesteru. Cristiano je tada igrao dalje od gola, imao je puno driblinga, ponekad zabijao. Nije uvijek tražio gol,” rekao je Griezmann te je nastavio u istom stilu:

Kada Kylian bude radio ono što je Cristiano radio u Realu, kada bude mislio samo na golove, zabijat će ih po 50 u sezoni . Često ga zezam – pitam ga kako samo uspije zabiti toliko golova. Kada ide sam u dribling, gotovo nikada ne zabije na kraju. Čim to usavrši, bit će prava sila,” izjavio je Griezmann, te je zatim istaknuo zašto Cristiano Ronaldo ili Luka Modrić ne bi trebali osvojiti Zlatnu loptu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo svjetski prvaci . U momčadi u koja je najbolja na svijetu valjda mora igrati i najbolji igrač svijeta, zar ne? Francuz ove godine mora osvojiti Zlatnu loptu,” kazao je poznati nogometaš, prenosi goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.